Автолюбителям випав шанс оцінити оновлений ГАЗ-М20 "Перемога".

Відомий пітерський відеоблогер AcademeG кардинально змінив це авто, надавши йому зовсім інший вигляд. Причому зробив він це за досить короткий термін. Відомо, що придбав він його десь близько двох місяців тому, але для чого тоді уточнювати не став, пишуть росЗМІ.


Однак і так все стало ясно, коли блогер опублікував перші фотографії "Перемоги" на своїй сторінці в Instagram. Він не став ділитися деталями щодо того, чим це незвичайне авто може здивувати, але натякнув, що в перший раз його можна буде побачити на Петербурзькому міжнародному економічному форумі, який буде проходити з 2 по 6 червня.

З'ясувалося, що авто було побудовано спеціально для даного заходу. Незважаючи на те, що відомо про цю машину мало, деякі висновки дозволяють зробити і представлені фотографії. Так, наприклад, ясно, що шасі у всюдихода своє, а не запозичене у Bentley: на одній з фотографій видно, що поруч ультратанк".

незвичайна ГАЗ-М20 перемога на гусеницях, фото з соцмереж


вигляд у цього авто приголомшливий, але про його технічні характеристики нічого поки невідомо, фото з соцмереж

А ось більше інформації про гусеничну "Перемогу" можна буде вже отримати безпосередньо на економічному форумі, на якому вона буде вперше презентована.

Раніше "Hyser" писав про те, що була знайдена унікальна "Волга" з оленем на капоті, що є однією з головних її особливостей.

Також наш портал повідомляв, що умільці перетворили дідівський ЗАЗ на потужний болід.

Нагадуємо, що німці назвали найпроблемніші б/у автомобілі, від покупки яких варто утриматися.