Приїзд до Дніпра голови уряду Дениса Шмигаля і членів Кабміну не залишився непоміченим місцевими жителями.

Це цілком зрозуміло, оскільки їх кортеж буквально паралізував рух транспорту в місті. Даним фактором і виявилися незадоволені жителі Дніпра, які стали в соцмережах виставляти відео з заторів. Про це пише "Цензор.НІ".

Житель Дніпра показав, як приїжджав Шмигаль, фото: YouTube

Відомо, що з нагоди приїзду Шмигаля та інших важливих учасників на Слобожанському проспекті відключили світлофори, через що утворився затор аж до вулиці Калинової. Також скрізь можна було побачити правоохоронні органи, які, судячи з усього, стежили за порядком.


Варто відзначити, що згідно з офіційною інформацією, 27 травня, щоб забезпечити безпечний і безперешкодний проїзд автомобільної колони під час перебування на території міста прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля, світлофорні об'єкти дійсно були переведені в режим жовтого миготіння з 07:45 до 16:00.

До слова, Шмигаль разом з заступником голови Офісу президента України Кирилом Тимошенко відвідали в Дніпрі міжнародну конференцію "UkraineInvest Talks: Dnipro", яка була спрямована на популяризацію інвестиційного середовища в регіонах України. Не тільки вони були серед важливих гостей цього заходу, а й інші чиновники, а саме представники місцевої влади різних регіонів нашої країни.

Зокрема, йдеться про мерів міст, а також представниках бізнес-спільнот, міжнародних фінансових організацій та експертного середовища.

Раніше "Hyser" писав про те, що Кабмін готує ще один удар по підприємцях, тому розслаблятися не можна.

Також наш портал повідомляв, що експерти розповіли, що буде далі з фінансовою допомогою від держави.

Нагадуємо, що президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що Юлію Тимошенко у владі ми більше не побачимо.