Актриса серіалу "кріпосна" Катерина Ковальчук не чекаючи літа, вирішила опублікувати в своєму профілі в Instagram яскраві літні фотографії з відпочинку.

Дівчина розповіла, що зараз вона найбільше б хотіла.

За словами Катерини зараз би вона хотіла літо і відпочинок.

"Я вже хочу літо, вітер, волосся назад (ну або вперед 😅)
тому ось ☺" (Орфографія збережена - прим. ред.), - написала вона під фотографіями, на яких позує в купальнику на тлі води.

Катерина Ковальчук родом з міста Сиктивкар (Росія). Сім'я жила бідно - вона разом з єдиноутробною сестрою і батьками тулилися в двох кімнатах гуртожитку. А на випускний у Каті не було навіть сукні.

За освітою вона гуманітарій. Після закінчення інституту майбутня актриса поступила не тільки на акторську майстерність, а й на журналістику.

За порадою батька вона вибрала навчання професії кореспондента, тим більше що в школі вона була редактором стінгазети.

Через два місяці вона зробила вибір на користь акторської майстерності і перевелася на театральний факультет. У дипломному спектаклі, поставленому в студентському театрі за п'єсою Трейсі Летса" Август: графство Оссейдж", Ковальчук зіграла 65-річну наркоманку Вайолет.

На 2-му курсі Катя знялася в масовці серіалу "дружина офіцера".

Потім вона вже зіграла повну роль в американській короткометражці" рядовий", в якій виконала роль російської емігрантки Камден. На кастинг Катерину запросив режисер, який подивився її Facebook.

Через чотири місяці після повернення зі зйомок в Кентуккі актрису затвердили на роль в серіалі "Міністерство", а також її можна побачити в 10 частині "ментовських воєн". Потім була головна роль в драматичній короткометражці" несамовитість " режисера Ельгуджі Жванії.

Тріумфальною для артистки стала роль Катерини Вербицької в українському серіалі "кріпосна".

Раніше Hyser писав про те, що українцям розповіли, що буде з Орисею і Назаром у третьому сезоні "кріпак".

Також Hyser повідомляв, що зірка "кріпак" похвалилася вже дуже пишним бюстом.

Нагадаємо, що українцям показали, як виглядатиме Нова Катя Вербицька.