27 травня на в'їзд до столиці сталася серйозна масштабна дорожньо-транспортна пригода за участю 6 вантажівок

Нерідко аварія можуть мати серйозні наслідки і" затягувати " в участь велика кількість людей. Так, у четвер, 27 травня на В'їзді до Києва, неподалік від станції метрополітену "Бориспільська" сталася дорожньо-транспортна пригода за участю 6 вантажних автомобілів, учасниками якої стало понад півсотні людей. Про це повідомляє Facebook-спільнота "Київ Оперативний".

Повідомляється, що на світлофорі один за іншим стояло кілька вантажівок, коли в них ззаду влетіла ще одна вантажівка марки DAF. Відомо, що серед автомобілів, що брали участь в аварії, було дві машини Національної гвардії України, які стояли за першою фурою.

Співробітники Нацгвардії відразу вирушили допомагати затиснутому в кабіні фури водієві і спробували його витягнути з пастки. Варто відзначити, що вантажівка, який влетів, отримав дуже серйозно пошкоджений: кабіна була буквально сплющена і повністю розбита.

Через деякий час на місце події прибули співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Вже їм і вдалося витягти водія фури DAF в несвідомому стані. Після цього його до медичного закладу забрали співробітники швидкої допомоги.

В даний момент правоохоронці встановлюють всі обставини, які призвели до виникнення такої масової дорожньо-транспортної пригоди. Імовірно, одним з ключових факторів стала мокра дорога через минулий недавно дощу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у мережі з'явилося відео того, як позашляховик провалився під землю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилося відео того, як прямо на дорозі чоловік накинувся на молоду сім'ю з битою.

Також "Hyser" писав, що сталося страшне ДТП: дівчина, яка перебувала за кермом в нетверезому стані, збила дитину, яка йшла по тротуару.