Державна "Укрзалізниця" анонсувала запуск двох нових поїздів в Генічеськ.

Відомо, що перші поїздки з Івано-Франківська та Кривого Рогу почнуть здійснюватися з початку червня. Відповідною інформацією з цього приводу поділилася прес-служба компанії, пише "UBR".


Таким чином, вже 3 червня поїзд №204/190 відправиться о 18:50 з Кривого Рогу за вказаним маршрутом, який буде проходити через Нікополь, Запоріжжя, Мелітополь та Новоолексіївку з прибуттям до узбережжя о 3:40. Уточнюється, що цей поїзд курсуватиме по непарних числах.

У зворотному напрямку з 6 червня курсуватиме поїзд №189/203. Так, з Генічеська він відправлятиметься на 22:57, а прибуватиме на кінцеву зупинку – о 7:43.

Крім того, з 5 червня і по непарних числах "Укрзалізниця" запускає поїзд №231/232 з Івано-Франківська. Відправлення якого встановлено на 14:42, а прибувати до Генічеська він буде о 17:50 наступного дня.


Також у зворотному напрямку по парних числах їздитиме поїзд №232/231. За той час, що він буде в дорозі, з 11:20 до 13:08 наступного дня, поїзд проїжджатиме через Новоолексіївку, Мелітополь, Запоріжжя, Дніпро, Козятин, Шепетівку та Львів.

До слова, з 29 травня кожного дня, за винятком середи, роз'їжджатиме "Прикарпатський експрес" за маршрутом Івано-Франківськ – Ківерці, через Львів та Луцьк. У зворотному напрямку поїзд вперше поїде 31 травня.

Раніше "Hyser" писав про те, що пасажири показали смердючий і протікає вагон "Укрзалізниці".

Також наш портал повідомляв, що "Укрзалізниця" знову зганьбилася перед своїми пасажирами.

Нагадуємо, що в "Укрзалізниці" планують підняти вартість квитків.