Наталя Могилевська все життя бореться із зайвою вагою. Співачка то хвалиться стрункою фігурою, то знову набирає зайві кілограми. Ось і зараз зірка помітно поправилася.

Могилевська не приховує своїх проблем з фігурою. Цього разу артистка сама зізналася шанувальникам, що поправилася. Зганяти зайві кілограми і сантиметри зірка вирішила під наглядом експертів – Аніти Луценко і Наталії Самойленко.

"Сьогодні на @kanalukraina я розповіла, що поправилася. До літа залишилося 3 дні, потрібно екстрено худнути. Закликала до допомоги найзірковіших похудаторів Аніту Луценко @anitasporty і Наталію Самойленко @samoylenko_diet. Прямо зараз зайдіть в Stories і подивіться ЯЯЯК вони мене підтримали. Я в шоці, дівчатка!» - повідомила фоловерам Могилевська.

Цей пост виконавиця супроводила своєю фотографією з телестудії. На фото співачка відображена в яскравому літньому образі. Для телезйомки Наталя вибрала світле міді-плаття з широкими рукавами, яке доповнила ажурними колготами, чорним поясом на талії і жовтими кросівками. До речі, взуття виконавиці гармоніювало з інтер'єром студії.

Приклад Могилевської в боротьбі із зайвими кілограмами надихає і інших дівчат. Багато підписниць відзначили, що також планують позбутися від декількох зайвих кілограмів до літа. Однак деякі вважають, що Наталя і так прекрасно виглядає і худнути їй не треба. Шанувальники за традицією обсипали свою улюбленицю компліментами.

Як повідомлялося раніше, Наталя Могилевська показала себе без ретуші і фільтрів. Шанувальники в захваті.

Hyser також писав, що Наталію Молілевську розкритикували за вибір сукні. Навіть виріз і розріз не допомогли приховати зайві кілограми.