Експерт розповіли, які ягоди і фрукти корисні для здоров'я.

Від раціону харчування людини залежить дуже багато. Тому лікарі постійно настійно рекомендують не вживати в їжу шкідливі продукти, які тільки надають згубний вплив на органи. Адже в овочах, фруктах і ягодах набагато більше корисних компонентів, ніж в напівфабрикатах і фаст-фуді. Тому особливий вплив треба приділяти саме корисних страв.

Також лікарі прийшли до думки, що деякі ягоди позитивно позначаються на роботі серцево-судинної системи. Проаналізувавши великий обсяг даних, вчені виявили цікавий факт. Ті, хто періодично їв полуницю або лохину, на 8% були менш схильні до розвитку гіпертонії.

На додаток можна відзначити, що фахівці Національний системи охорони Здоров'я Великобританії дають кілька порад гіпертонікам. Знизити артеріальний тиск можна за рахунок простих дій:

  • скоротити споживання солі;
  • відмовитися від алкоголю;
  • менше пити каву та інші напої з кофеїном;
  • привести вагу в норму;
  • кинути палити.

Також важливо регулярно проходити обстеження у лікаря, щоб в разі чого виявити хворобу на ранніх стадіях розвитку. В такому випадку є більше ймовірно того, що лікування принесе позитивний результат. В іншому випадку захворюванням може перерости в хронічну форму або зовсім привести до летального результату для людини.

Самостійно займатися лікуванням хвороб також вкрай не рекомендується. Тому що перед цим потрібно провести ретельну діагностику стану людини, щоб виявити всі захворювання і їх ступінь. Приймати самому ліки категорично не можна. Також можна завдати тільки великої шкоди організму.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, які продукти добре підвищують жіноче лібідо.

Також писали, що українцям розповіли, як можна отримати безкоштовну стоматологічну допомогу.

Нагадаємо, що медики назвали продукти харчування, від яких потрібно терміново відмовитися.