Схоже, кар'єра виключно в шоу-бізнесі в якості співачки вже не влаштовує Тіну Кароль. Зірка активно розвивається і в інших напрямках.

Не так давно Тіна Кароль представила на суд шанувальників свої дизайнерські аксесуари - співачка разом з брендом dolya_brand випустила колекцію шовкових хусток. Відзначимо, що хустка – трендовий аксесуар цього сезону.

Тепер же Кароль вирішила спробувати свої сили і в створенні домашнього затишку. Вона презентувала постільну білизну, створену разом з брендом home_me_ua.

«Щоб залишатися красивими і променистими в божевільному ритмі, важливо наповнювати своє життя корисними звичками. І починаються вони зі здорового сну. Бамбукова постільна білизна дарує відчуття легкості і прохолоди в спекотні дні, а шовкові наволочки піклуються про шкіру обличчя, не залишаючи заломів після сну, і про здоров'я вашого волосся. Проявляй турботу до себе і до свого тіла разом з Tina Karol and Home Me", - написано в рекламі колекції білизни від співачки.

"Білизна Tina Karol and Home ME - це про любов до себе. Якщо ти ставишся до свого тіла дбайливо, воно відповідає тобі взаємністю. Тому я вибираю білизну з натурального бамбука і шовку. Tina Karol and @home_me_ua",- свідчить новий пост в мікроблозі виконавиці.

Не дивно, що Тіна сама представила своє творіння шанувальникам. У новій фотосесії виконавиця в білих шатах ніжиться на білизні власного дизайну. Тіна під час фотосету навіть продемонструвала аматорську розтяжку. Шанувальники оцінили красу і гнучкість кумира.

До 31 травня замовити набір постільної білизни з бамбука від Кароль можна за 4 950 гривень, пізніше він коштуватиме 5 500 гривень. Шовкова наволочка від артистки обійдеться в 1 700 гривень.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль записала нове відео. Співачка здивувала шанувальників відверто сексуальним образом.

Hyser також писав, що Тіна Кароль здивувала зміною іміджу. Співачка позувала без нижньої білизни. Дуже гаряче!