У Києві патрульної поліція був затриманий колишній гравець "Шахтаря" і збірної України В'ячеслав Шевчук.

Він керував своїм Porsche 911 в стані алкогольного сп'яніння, пише Telegram-канал УС.

Повідомляється, що Шевчук агресивно поводився по відношенню до поліції - на нього довелося надягати наручники і для цього потрібен був цілий екіпаж патрульної поліції.

Патрульні зупинили 42-річного українця ввечері 28 травня на бульварі Лесі Українки. Шевчук відмовився проходити тест на наявність алкоголю в крові і почав штовхати патрульних. Представники поліції наділи на порушника наручники і посадили в патрульну машину.

Колишній футболіст підозрює, що його "здали його друзі з "Шахтаря". Швидше за все він повертався з ювілею - свято до 85-річчя гірників було організовано на "Олімпійському".

Відзначимо, що В'ячеслав Шевчук почав свої виступи в "Шахтарі" в 2000 році, де разом з командою вперше пробився в груповий етап Ліги чемпіонів. Якийсь час він грав у "Дніпрі", а потім знову повернувся в "Шахтар" в 2005 році.

За команду "Шахтар" Шевчук зіграв 239 матчів. Він зміг забити противнику 4 м'ячі і виграти 20 трофеїв.

У збірній України В'ячеслав Шевчук дебютував 2003 року. Всього за національну збірну Шевчук зіграв 54 матчі. У 2016 році він завершив свою футбольну кар'єру в якості гравця і почав тренерську.

Раніше Hyser писав про те, що п'яний водій влаштував гучну ДТП у Києві.

Також Hyser повідомляв, що у Туреччині молода українська пара стала жертвою резонансної ДТП.

Нагадаємо, що Київ розтривожило резонансне ДТП з бензовозом, в результаті якого постраждала безневинна дівчинка.