Анастасія Волочкова, актриса Наталія Рудова, спадкоємиця нафтової імперії Діана Манасір і фотограф Марія Груздєва-всі ці дівчата самі завидні російські наречені. До недавнього часу в цьому списку перебувала і Ксенія Шойгу, ось тільки днями глава Міноборони Росії отримав від дочки новину про заручини.

Кажуть, що більш серйозного батька, ніж Сергій Шойгу, в Росії важко уявити. Високопоставлений чиновник виховує двох дочок-Юлію і Ксенію. І якщо старша, Юлія, вже давно дама заміжня і виховує власних дітей, то Ксенія до 30-ти років так і не обзавелася сім'єю. Можливо, вся справа в тому, що в новинах вона регулярно з'являється як дама зі сталевим характером і далекосяжними планами, адже зараз Шойгу-молодша є президентом Федерації триатлону Росії. Крім того, останнім часом Ксенія Шойгу щільно займається туристично-рекреаційним проектом "Острів фортів" в Кронштадті.

Правда, дівчина не соромиться на людях проявляти щиро ніжну любов до батька і часто присвячує йому милі пости.

"Для того, щоб бути разом - потрібно бути разом... спасибі за той час, який він проводить зі мною! Найкращий у світі батько!"- написала нещодавно Ксенія, розмістивши фото з батьком.

А днями дочка Міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу, Ксенія, розповіла в Instagram своїм передплатникам про те, що виходить заміж і опублікувала фото з колечком на безіменному пальчику правої руки.

"Я тепер наречена! Дуже люблю тебе! Спасибі за все-все і за цей ранок!"- так написала дівчина про зміни в особистому житті в суботу вранці.

Як виявилося, завидна наречена і спадкоємиця Сергія Шойгу виходить заміж за популярного в Росії фітнес-блогера Олексія Столярова з Петербурга - у його однойменного YouTube-каналу майже три мільйони передплатників. Також чоловік є фітнес-тренером, призером Кубка Північного Заходу з класичного бодібілдингу та засновником бренду спортивного одягу.

Відомо, що молоді люди познайомилися на одному з екстремальних забігів з перешкодами по пересіченій місцевості.

Новоспечений наречений також поспішив поділитися радісною звісткою і опублікував спільне фото з коханою.

Він підписав його так: "як же мені пощастило з тобою, люблю тебе! P. S. Тепер можна викладати з тобою фотки".

Раніше Hyser писав, що Хмільна від любові Макєєва попросила своїх шанувальників "скинутися" їй на весільний подарунок мрії.

Також наш портал писав, що Максим Галкін влаштував спекотні Танці з дочкою.

Нагадавши, солістка групи НеАнгели показала фото в образі нареченої.