Дієтологи не радять деякі продукти до вживання чоловікам після 40 років.

Вже давно відомий факт, що з віком всі процеси в організмі людини сповільнюються. У зв'язку з цим, щоб якомога довше залишатися молодими і здоровими, особливо чоловікам у віці 40+, варто бути уважнішими до свого раціону. Зокрема, дієтологи рекомендують відмовитися від деяких продуктів, пишуть росЗМІ.

названі продукти, які заборонено вживати чоловікам після 40, фото: Телеграф

Наприклад, не місце в раціоні чоловіка маргарину, який тільки сприяє накопиченню холестерину в крові. В якості альтернативи відмінно підійде вершкова або будь-яка рослинна олія холодного віджиму.

Також фахівці радять відмовитися від штучних підсолоджувачів, які насправді набагато небезпечніше, ніж звичайний цукор. Небезпечні і газовані напої своїми токсичними речовинами, 4-MEI, шкідливими барвниками і консервантами.

Стало відомо, які продукти шкідливі чоловікам у віці, фото: 24 канал

Варто відзначити, що всі харчові барвники небезпечні канцерогенами в своєму складі. Алкоголь теж сам по собі шкідливий в будь-якому віці і для всіх, як власне і фруктові соки, які тільки сприяють набору ваги.

М'ясо не рекомендується те, що приготовлено на вугіллі. Знежирені продукти для здоров'я також небажані, особливо це стосується молочної продукції. До речі, здобні булки провокують появу зморшок, що теж слід враховувати.

В цілому лікарі радять не тільки чоловікам у віці утримуватися від шкідливої їжі, але і іншим, якщо бажаєте залишатися молодим і повним сил. Краще їсти тільки здорову їжу.

Раніше "Hyser" писав про те, що експерти заявили, що обличчя жінки набагато швидше старіють від хліба.

Також наш портал повідомляв, що були названі 4 літніх супу, що поліпшують травлення.

Нагадуємо, що були названі 7 продуктів, які підвищують жіноче лібідо.