На сторінці скандального російського продюсера Андрія Разіна у соціальній мережі Instagram з'явився пост, присвячений його екс-колезі по «Ласковому маю» Юрію Шатунову.

Одіозний шоу-бізнесовий діяч розповів про те, що за рішенням суду колишньому солісту «ЛМ» заборонено виконувати пісні з репертуару легендарного колективу.

Андрій Разін не раз " волав до розуму "Юрія Шатунова і просив музиканта укласти договір із законними правовласниками пісень колективу"Ласкавий травень".

"Юра, як завжди, вибрав шлях війни, а це дуже погано. Я, а пізніше нові правовласники неодноразово пропонували йому укласти мирову угоду і спокійно співати репертуар групи "Ласковый май" - не без смутку констатував Андрій Разін.

Він пояснив, що виконання композицій групи Юрієм Шатуновим на своїх концертах - незаконно і не виключено, що він понесе за це покарання в судовому порядку. "Цим питанням тепер будуть займатися нові правовласники, які знаходяться в Сполучених Штатах Америки" - розповів артист.

Андрій Разін і Юрій Шатунов. Фото: Instagram

На думку Андрія Разіна, в ситуації, що склалася і в тому, що відбувається з Юрієм Шатуновим винне його оточення.

Зокрема, йдеться про концертного директора виконавця Аркадія Кудряшова: "Мені щиро шкода Юру, що він слухає свого бездарного директора, який платить величезні гроші адвокатам, а вони, у свою чергу, займаються чистим вимаганням".

У коментарях до посту продюсера фоллоовери привітали його з перемогою:

Раніше "Hyser" писав про те, що Юрій Шатунов ошелешив шанувальників дивною поведінкою під час виступу.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють провокаційне фото Ксенії Собчак в купальнику і з відкритим ротом.

Нагадуємо, що Наташа Корольова відзначила 48-річчя і шанувальники оцінили зміни в зовнішності зірки.