Тіна Кароль продовжує радувати шанувальників новими фотосесіями. Цього разу зірка позувала в спокусливій сукні.

Останнім часом Тіна Кароль зачастила з новими фотосесіями. Це пов'язано з тим, що співачка випустила кілька продуктів в колаборації з відомими брендами. Цікаво, що всі рекламні проекти, хоча і не пов'язані між собою, зняті фотографами в світлій гамі. Так, для реклами хусток і косинок Тіна позувала в білому топі і блакитних джинсах; для реклами постільної білизни – в білій сорочці і домашньому комплекті (топ+штани), а також загорнувшись в білу ковдру. Тепер же, для реклами ароматичних свічок і дифузорів Кароль одяглася в білу сукню по фігурі з пікантними вирізами з боків в районі талії. Такий дизайн сукні підкреслив і так ідеальну фігуру виконавиці. Свій образ Тіна доповнила чорними лаковими туфлями на високих підборах. Правда, стояти в них зірці не знадобилося, вона позувала фотографу сидячи на підлозі.

Відзначимо, що останнім часом Тіна змінила своєму звичному б'юті-образу. Так, зірка відмовилася від улюбленої червоної помади на користь більш природних відтінків. Через це образ артистки тільки виграв. Її макіяж виглядає не таким помітним, проте робить Тіну візуально значно молодшою. А ось своє біляве волосся Тіна як і раніше вважає за краще завивати в локони і залишати розпущеним.

«Колекція свічок та дифузорів Аромащастя від Тіни Кароль та @poetry.home",- підписано нове фото виконавиці.

До речі, ціни на парфумовані свічки від Кароль стартують від 600 гривень за 50-грамову свічку і досягають 7 000 грн за свічку вагою в 2 кілограми.

Автором фотосесії стала улюблений фотограф Кароль Аліна Симоненко. До речі, саме Аліна знімала фотосесію зірки з рекламою хусток і косинок.

Як повідомлялося раніше, Тіна Кароль здивувала шанувальників новим б'юті-образом. Зовсім на себе не схожа!

Hyser також писав, що Тіна Кароль знялася в постільній фотосесії. Вийшло досить пікантно!