Леся Нікітюк продовжує насолоджуватися відпочинком в Туреччині і ділитися з шанувальниками ефектними фотографіями. Цього разу зірка вирішила приміряти образ Кайлі Дженнер.

Зірка українського ТБ Леся Нікітюк порадувала фанатів новою фотографією. На знімку теледіва відображена в образі Кайлі Дженнер.

"Або все-таки костюм "останній шанс? На другій фотці максимально Кайлі Дженнер», - написала Леся у своєму мікроблозі.

На опублікованих знімках Нікітюк відображена в оригінальному вбранні. Зірка одяглася в чорний злитий купальник, поверх якого одягла прозорий комбінезон. Образ вийшов вельми пікантним, як раз в дусі Кайлі Дженнер. Однак на цьому Леся не зупинилася.

Леся доповнила свій образ перукою з довгим волоссям. А на другому фото ще й вип'ятила губи. Втім, цілком можливо, теледива також скористалася фоторедактором, щоб "поліпшити" свій зовнішній вигляд.

У будь-якому випадку, Леся на знімках мало схожа сама на себе. Однак фоловери не лають зірку за те, що вона навмисно переборщує з фотошопом. Навпаки, специфічний гумор зірки і її вміння посміятися над собою дуже імпонує користувачам соцмережі. За Нікітюк в Інстаграме стежить 3,7 мільйона чоловік. Не дивно, що кожен пост зірки збирає масу лайків і коментарів.

Однак почуття гумору не допомогло поки Лесі знайти того єдиного, з ким теледива хотіла б прожити все життя. Зірка поки самотня. Леся ще не була заміжня і дітей у неї немає. І все ж зірка не сумує: почуття гумору допомагає їй пережити невдачі, в тому числі і в особистому житті.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк похвалилася фігурою в оригінальному купальнику. Ось це ніжки!

Hyser також писав, що Леся Нікітюк приміряла міні-бікіні. Зовсім сором втратила!