Конфлікти між представниками шоу-бізнесу-явище часте. Знаменитість, як правило, люблять доводити свою правоту в публічному режимі і емоційно висловлювати свою точку зору.

Так, днями розгорівся конфлікт між відомим продюсером Андрієм Разіним та естрадною дівою Лаймою Вайкуле. Історія почалася з того, що співачка прийшла в гості до Максима Галкіна на шоу «Музикаліті» і в пориві емоцій заявила, що творчість групи «Ласковый май» призначене «для дебілів».

У свою чергу, чоловік Ведучий проекту зазначив, що ті ж «Белые розы» - це «хітяра». Йдеться про цю бесіду:

Реакція продюсера "ЛМ" Андрія Разіна не змусила себе чекати і він у відповідь на образливі заяви Лайми Вайкуле, почав ділитися провокаційними подробицями її минулого.

"Лайма Вайкуле, поки її не витягнув з шинку Раймонд Паулс, займалася там чорт знає чим. Мені навіть соромно про це говорити. Це-чисто кабацька співачка, яка ніякого відношення до великої естради не має» - пояснив артист.

Андрій Разін з обуренням зазначив, що поведінка вокалістки не вписується "ні в які рамки", оскільки у неї не було ніякого права називати "47 000 000 радянських людей дебілами".

До слова, на момент підготовки цієї публікації на офіційній сторінці Лайми Вайкуле в Instagram ніяких коментарів на тему вищесказаного - не було.

А ось на YouTube-просторах слова артистки викликали бурхливу реакцію і розділили думки інтернет-користувачів:

Раніше "Hyser" писав про те, що Юрій Шатунов здивував шанувальників дивним зовнішнім виглядом.

Також наш портал розповів про те, що Юрій Шатунов показав, як змінився після вакцинації проти коронавірусу.

Нагадуємо, що Діма Білан розповів фанатом про те, як став "хрещеним" для леопарда.