Популярна українська виконавиця Аліна Гросу підкорила передплатників своєї сторінки в соціальній мережі Instagram ефектним вбранням.

Знаменитість постала в кадрі в розкішній довгій сукні білого кольору зі шнурівкою на спині. Свій look зірка доповнила елегантними аксесуарами з нової колекції ювелірного дому Zarina: сережками з білого золота з лазуритами і срібними намистинами і декількома Кольє.

У підписі до кадрів Аліна Гросу пояснила, що днями відбулася прем'єра її пісні " малинові губи", чому вона несказанно рада. А стильні прикраси, на думку зірки, виступили доповненням до її образу: "Звичайно, чудові 🙌 🏽 і пов'язані з губами 🤪 виходить, ми відчули один-одного💖".

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність чарівної блондинки численними компліментами:

До слова, Аліна Гросу часто радує шанувальників жіночними образами і експериментує із зовнішністю, викликаючи захват публіки:

Багато фоловерів переконані, що вокалістка виглядає привабливо ще й тому, що знайшла довгоочікуване жіноче щастя. Нещодавно вона підтвердила, що перебуває в романтичних стосунках з актором Романом Полянським і зізналася, що він допоміг їй впоратися з особистими труднощами.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ірина Білик була помічена в компанії цікавих супутників.

Також наш портал розповів про те, що Андре Тан розлучився з дружиною після 8 років шлюбу.

Нагадуємо, що Аліна Гросу здивувала шанувальників фотосесією в незвичному для себе вигляді.