Перша леді Україна Олена Зеленська розповіла про своє ставлення до сім'ї екс-президента Петра Порошенка.

За її словами, вона абсолютно байдужа до попереднього глави держави, який був головним суперником Володимира Зеленського під час попередніх президентських виборів. Про це пише "Головнокомандувач".

Олена Зеленська розповіла, як ставиться до сім'ї Порошенка, фото: Громадське

Вона зазначила, що щодо Петра Порошенка дійсно не відчуває ніяких глибоких почуттів. Також Зеленська висловилася про його дружину Марину Порошенко, коли журналісти запитали у Олени, чи ставила вона себе на її місце, коли зі сцени на її адресу сипалася критика у виконанні "95 кварталу".

Зеленська заявила, що спокійно ставиться до цього, оскільки розуміє, що це жанр, у якого є свої жорсткі правила. Вона припускала, що вступаючи на посаду і вона, і її чоловік Володимир Зеленський можуть стати жертвами такого роду сатири, тому була готова. Правда, на думку Олени, ніякої цікавої сатири в її бік поки не спостерігається.

Зеленська заявила, що у неї взагалі немає ніяких глибоких емоцій до сім'ї Порошенка, фото: 24 канал

Також перша леді України уточнила, що жодної передачі справ між нею і її попередницею, екс-першою леді Мариною Порошенко так і не сталося.

Крім того, Олена Зеленська зізналася, що розуміє, чим обумовлена така негативна реакція громадськості на переїзд її сім'ї на президентську дачу. За її словами, вона сама не зовсім задоволена життям там, але так потрібно.

Раніше "Hyser" писав про те, що дружина українського президента Олена Зеленська зачарувала українців яскравим костюмом на публіці.

Також наш портал повідомляв, що дружина екс-депутата Лещенка попалася на вечірці для дорослих у Москві.

Нагадуємо, що президент України Володимир Зеленський показав головних жінок у своєму житті.