Після відпочинку в Туреччині Леся Нікітюк повернулася додому, до Києва. Однак це не заважає теледиві балувати шанувальників своїми відвертими знімками. Цього разу Леся опублікувала у своєму мікроблозі фото, на якому вона зображена біля басейну. Позувала українська телеведуча в білому купальнику і солом'яному капелюсі.

Купальний костюм підкреслив спокусливі вигини телезірки, акцентувавши увагу на її п'ятій точці. Леся не стала приховувати від шанувальників секрет своїх пишних форм.

«Good morning мої птічки. На ніч намастилася кремом від Кім Кардашьян і здивуватися...!!!! У вас було таке?» - підписала спокусливе фото Нікітюк.

Придивившись уважніше, шанувальники помітили, що п'ята точка теледиви збільшилася зовсім не завдяки чудодійному крему, а завдяки фотошопу. Коментатори зізналися, що не відразу зрозуміли підступ, але зате оцінили почуття гумору своєї улюблениці.

До речі, Леся ніколи не соромилася своїх форм. Вона із задоволенням пулікує в соцмережах відверті фото і жартує на рахунок своєї фігури. Теледива ніколи не лягала під ніж пластичного хірурга, щоб наблизити свою зовнішність до ідеальних параметрів. Складається враження, що Нікітюк повністю задоволена своєю фігурою і не має комплексів на рахунок своєї зовнішності, хоча і не може похвалитися фігурою у вигляді «пісочного годинника». Впевненість в собі і почуття гумору допомогло Лесі побудувати успішну кар'єру на ТБ. А ось в особистому житті красуні-ведучій поки не пощастило зустріти того єдиного, за якого вона пішла б заміж.

Нагадаємо, теледіва була заручена зі своїм бойфрендом, якого ретельно приховувала від публіки. Пара вже готувалася до весілля, але в підсумку вирішила розлучитися. Зараз, наскільки відомо, Нікітюк самотня, а її серце вільне. Фанати вірять, що у їх улюблениці ще все попереду.

Раніше Hyser писав, що Леся Нікітюк поділилася з підписниками новим знімком і здивувала схожістю з Оленою Зеленською.

Також повідомлялося, що Леся Нікітюк засвітила спокусливі форми під час відпочинку в Туреччині.