Популярна телеведуча Регіна Тодоренко здивувала шанувальників свого мікроблогу зізнанням про те, що зважилася на корекцію фігури. Артистка опублікувала кадри, зроблені в кабінеті косметолога, і відповіла на питання передплатників, які цікавляться.

Зірка Тревел-проекту "Орел і Решка" пояснила, що зважилася на процедуру ліпосакції, оскільки не вважає свої форми досконалими. Зірка активно ділилася враженнями про те, як протягом 75 хвилин проблемні ділянки її тіла ставали досконалими і з них буквально зник целюліт і жирові відкладення.

Для максимальної переконливості, Регіна Тодоренко показала результат ліпосакції і не посоромилася засвітити свою «п'яту точку».

Варто відзначити, що Лікарняна тема в публікаціях знаменитості в соціальній мережі Instagram миготить останнім часом досить часто. Наприклад, практично весь минулий тиждень фоловери Регіни Тодоренко ворожили, що привело її чоловіка Влада Топалова на лікарняне ліжко, і з якої причини він виявився госпіталізований.

Справа в тому, що телезірка спочатку розмістила кілька інтригуючих постів, в якому зізналася, що ледь не «втратила чоловіка». А потім вона з обуренням почала запевняти фоловерів, що не повинна ні перед ким звітувати за те, що відбувається в її житті. До слова, що сталося з екс-учасником дуету "Smash!!" і батьком сина Регіни Тодоренко - досі фанатам не повідомили.

Втім, за інформацією інсайдерів у артиста була планова операція, під час якої щось пішло не так і він виходив з наркозу довше, ніж належить. Про це згадувала і сама телемандрівниця.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова показала, чим годує доньку.

Також наш портал розповів про те, що Анна Семенович обурила соцмережі провокаційним вбранням.

Нагадуємо, що Альбіна Джанабаєва налякала шанувальників зовнішнім виглядом і синцями під очима.