Російська актриса Христина Асмус опублікувала на сторінці свого мікроблогу пост, в якому розповіла про творчі досягнення свого близького друга. Артистка присвятила публікацію режисерові і хореографу Сергію Землянському.

За словами зірки, з театральним діячем її пов'язують дружні, але при цьому досить складні відносини. "Поруч зі мною людина, яка витягла мене з пологового будинку... 😂 У січні 2014 року для репетицій своєї вистави человек людина, яка мало не зняла мене з Ролі, коли я заїкнулася на день відпроситися на зйомки 😬» - зазначила Христина Асмус.

Більш того, вона пояснила, що на даний момент фінансування одного з проектів Сергія Землянського-відсутнє, а тому попросила всіх небайдужих допомогти йому. У коментарях до Послання Христини Асмус фоловери оцінили її фотостарання і не забули порівняти режисера з її екс-чоловіком Гаріком Харламовим.

Зоряна пара розлучилася в минулому році і протягом певного часу нічого не говорили про причини свого розлучення. Через деякий час Христина Асмус зізналася, що задумалася про відхід від Гаріка Харламова ще до зйомок у скандальному фільмі «Текст». Хоча, частина аудиторії була переконана, що причина краху їх сімейної ідилії сталася саме через її участь в цьому провокаційному проекті і надто відкорованих постільних сцен.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, на яких жінок звертає увагу Гарік Харламов.

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус похвалилася пікантною фотосесією і підкорила публіку ідеальними формами.

Нагадуємо, що Гарік Харламов здивував шанувальників змінами в зовнішності і нарвався на критику хейтерів.