Луганські бойовики на військовій техніці заїхали на кладовище.

Під Луганськом бойовики на військовій техніці здійснили акут вандалізму. Вони заїхали на кладовище населеного пункту під назвою Перевальське. В результаті багато могил були повністю зруйновані. Фото руйнувань після проїзду техніки опублікувавши у своєму Twitter користувач під ніком Necro Mancer.

Також на кадрах можна помітити, що деякі дерева повалені на землю, а огорожі могил вирвані з основою. У коментарях користувачі мережі пишуть, що швидше за все бойовики вчинили це в стані алкогольного сп'яніння. Так як така поведінка для них абсолютно не дивно. Раніше не раз говорили про те, що вони можуть собі таке дозволити, а дисципліна у них дуже кульгає.

Але це вже переходить всякі межі. Також жителі міста стверджують, що подібна ситуація вже відбувалася в минулому році. Але ніхто з так званого "правління міста" на це ніяк не зреагував.

"Там дійсно прилетів танк, перелетів через дерево, але чому не зупинився... Горе ... ми йшли по могилах, які стерли траками танка, розбиті пам'ятники, фотографії померлих скрізь розкидані, все понівечене... як після бомбардування", "без спиртного не обійшлося напевно, "вже в тому році було таке, але постраждало менше могил, і нічому ситуація не навчила, і писали люди листи, але нічого не змінилося на жаль", - повідомляють в коментарях.

Відзначимо, в мережі періодично з'являються фото з Луганська і Донецька. На них можна помітити, що міста дуже сильно постраждали від так званого "руського мира".

Раніше Hyser писав про те, що генерал розповів про маневри російської армії на кордоні.

Також писали, що пов'язали одного з ватажків "ДНР".

Нагадавши, як виглядає дружина і діти Пушиліна.