Російський шоумен і комік Максим Галкін часто балує фоловерів фотографіями своїх дітей. Двійнята Ліза і Гаррі - гордість для своїх батьків. Їх мама Алла Пугачова теж не приховує від сторонніх своїх спадкоємців, які з'явилися на світ завдяки сурогатній матері. Ліза і Гаррі з малих років беруть активну участь в модних показах і світському житті Москви. Встигають зіркові спадкоємці також вчитися, займатися спортом (плаванням), творчістю (танцями та акторською майстерністю), а також додатково вивчати англійську та французьку мови. Не дивно, що фанати зоряного сімейства захоплюються не тільки красою Лізи і Гаррі, але і їх здібностями.

Днями Галкін опублікував в особистому мікроблозі свіже фото своєї дочки. На фото Ліза відображена в рожевому тренчі, в'язаному козирку і білих колготах. Виглядає малятко дуже стильно. Не дивно, що підписники обсипали дитину компліментами. Серед коментаторів відзначилися і зіркові друзі Галкіна, в тому числі Світлана Лобода, Ігор Гуляєв і Юлія Паршута.

"Дівчинка в рожевому", - підписав знімок Максим.

У Мережі вже довгий час обговорюють зовнішність двійнят. Багато сходяться на думці, що Ліза зовні більше схожа на маму – Аллу Пугачову, а Гаррі – на батька, Максима Галкіна. Втім, фанати впевнені, що зоряні спадкоємці взяли все тільки найкраще від своїх талановитих і знаменитих батьків.

Не дарма ж Максим публікує у своєму мікроблозі численні відео, на яких його діти демонструють свої таланти: співають, танцюють, читають вірші, говорять іноземними мовами.

Нагадаємо, Ліза і Гаррі народилися в шлюбі Алли Пугачової і Максима Галкіна. Для шоумена це перший шлюб і єдині діти. А ось Примадонна до цього встигла чотири рази побувати заміжньою. У неї також є дочка Крістіна Орбакайте від першого чоловіка Миколаса Орбакаса.

Як раніше писав Hyser, Максим Галкін показав, як гартує сина. Багато хто вважав це знущанням над дитиною.

Нагадаємо, що раніше Максим Галкін розважався з подругою дружини. Алла Пугачова не схвалить пригоди молодого чоловіка.