Зовсім недавно шоу-бізнес сколихнув скандал, який вибухнув у родині Наташі Корольової та її чоловіка Сергія Глушка. Співачка ніколи не ревнувала чоловіка до його роботи (нагадаємо, Тарзан виступає в якості стриптизера, - прим. ред.), а шлюб зірок здавався одним з найміцніших в російському шоу-бізнесі. Однак нещодавно з'ясувалося, що Тарзан зраджував дружині. Більш того, коханка стриптизера заявляла, що вона вагітна від шоумена, а її подруга винесла з дому зіркової пари прикраси Наталії і велику суму грошей. Саме через крадіжку про зраду Сергія дізналася не тільки його дружина, але і вся країна.

Однак, незважаючи на зраду коханого чоловіка, Корольова змогла пробачити йому зраду. У тому, що трапилося, артистка воліє звинувачувати не Тарзана, а дівчину, яка його спокусила, Анастасію Шульженко. Таким чином, Королева вирішила зберегти шлюб, однак, чи пробачила вона Сергія насправді, ось в чому питання. Нещодавно співачка була помічена в товаристві молодого музиканта.

У своєму мікроблозі Корольова опублікувала кумедне відео. Співачка вирішила поділитися з фоловерами своїм прекрасним настроєм. Схоже, що джерелом радісного настрою зірки є зовсім не її чоловік, а молодий музикант. У кадрі Наталя з'являється разом з Ентоні Маліним. Що пов'язує цю пару, поки невідомо. Однак в мікроблозі Ентоні також з'явилося фото з Корольовою. Датовано воно було ще січнем цього року. Можливо, саме тоді між артистами зав'язалися стосунки. Схоже, Тарзану варто турбуватися.

Цікавий також той факт, що для відео з Ентоні Наташа вибрала ефект з літаючими метеликами. Чи не натяк це на відомий вислів про "метеликів в животі", які з'являються через закоханість?

Хоча, цілком можливо, що Корольова просто готує дуетну пісню з молодим виконавцем. А спільні фото і відео з Ентоні тільки підігрівають інтерес фанатів до творчості зірки.

До речі, зовсім недавно Сергій Глушко опублікував фото з відпочинку. На знімку він був помічений з таємничою незнайомкою. Невже зіркове подружжя таки розлучаться? Або ж таким чином вони тільки підігрівають інтерес шанувальників до своєї пари?

Hyser також писав, як Сергій Глушко розважається вдома. Стриптизер похвалився оголеним фото в соцмережах.