У Києві стався вибух газу в житловому будинку

У Києві стався вибух у житловому будинку, в результаті якого постраждав один з мешканців. Чоловіка госпіталізували для надання медичної допомоги. Про це йдеться в повідомленні пресслужби поліції Києва.

Інцидент стався в суботу, 15 травня на бульварі Академіка Вернадського. За попередніми даними вибух стався в результаті витоку газу. При цьому вибухова хвиля була такої сили, що пошкодила не тільки вікна квартири в якій стався вибух, а й вікна сусідніх будинків. Відзначається, що на момент вибуху в приміщенні знаходився власник квартири. Чоловік отримав безліч травм різного ступеня тяжкості і був госпіталізований в медустанови для надання допомоги.

На місце події для з'ясування всіх обставин та причин вибуху прибули профільні служби та правоохоронці. Повідомляється, що інформації про інших постраждалих в результаті вибуху поки не надходило.

Підкреслюється, що правоохоронці проведуть розслідування для з'ясування причини вибуху, після чого події буде дана правова кваліфікація.

Варто відзначити, що на цьому тижні в Києві вже не вперше гримить вибух. Так, в ніч на 15 травня в приміщенні супермаркету зловмисники підірвали банкомат і вкрали гроші. Для вибуху злочинці використовували газову суміш. Відзначається, що після вибуху вилетіли шибки з вітрини магазину, а банкомат загорівся. Правоохоронцям вдалося знайти злочинців" по гарячих слідах " практично відразу після скоєного злочину.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у Києві спалахнула масштабна пожежа в багатоповерхівці. В результаті події загинула жінка.

Також наш портал інформував, що у Києві сталася пожежа в житловому будинку. Вогонь охопив площу в 150 квадратних метрів, а для ліквідації загоряння залучили кілька десятків рятувальників.

Нагадаємо, що у Черкаській області сталася масштабна пожежа в приватному будинку. В результаті події загинули жінка 68 років і дві дівчинки 4 і 6 років.