У "Європейській солідарності" закликали Зеленського покинути резиденцію в Конча-Заспі

Колишній президент і лідер фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко звернувся до президента Володимира Зеленського з вимогою з'їхати з держдачі в Конча-Заспі й жити як його герой Голобородько в серіалі"Слуга народу". Таку вимогу опублікували на сторінці партії в facebook.

На тлі натяків РНБО, що чиновники часів президентства Порошенка незаконно проживають на держдачах в Конча-Заспі і Пущі-Водиці, партія "європейська солідарність" закликала Володимира Зеленського звільнити резиденцію Конча-Заспі площею 4 тисячі квадратних метрів, де він зараз проживає і жити скромніше, як і його герой з серіалу "Слуга народу".

На думку представників фракції треба "мати великі проблеми з совістю", щоб будучи заможною людиною жити на державній дачі і витрачати кошти з держбюджету на своє утримання.

Також у заяві фракції йдеться, що перед переїздом Володимира Зеленського резиденція була відремонтована за рахунок державного бюджету. Крім того, у Порошенка відзначили, що чинний президент не з бідних людей і перерахували те, чим нібито володіє сім'я Зеленського. Зокрема це сім квартир, одна з яких знаходиться в Лондоні і будинком в Італії. Також в "ЄС" зазначили, що гарант володіє квартирою на Грушевського, 9, з якої можна дуже швидко добиратися на роботу в ВП, навіть пішки, не створюючи незручності городянам, пересуваючись на кортежах.

Крім того, в заяві партії вказали, що Петро Порошенко був єдиним президентом, який відмовився від проживання на держдачі

Раніше портал Hyser повідомляв, що перша леді Олена Зеленська розповіла, як ставиться до сім'ї Порошенка.

Також наш портал інформував, що Володимир Зеленський підписав важливий закон, який чекали багато українських водіїв.

Нагадаємо, що в офісі президента розкрили головну мету зустрічі Володимира Зеленського з президентом РФ.