На фасаді Державної Думи Російської Федерації відвалилася буква "А".

У Росії стався черговий курйоз. Справа в тому, що там на фасаді будівлі Державної Думи Російської Федерації здуло сильним вітром одну букву "А". Це відразу ж потрапило в мережу і стало приводом для насмішок.

На місце викликані фахівці, які повинні незабаром повернути букву на місце. Експлуатація будівель Федеральних Зборів знаходиться у віданні Управсправами президента.

Як зазначається, що в цей день був сильний вітер по всій Москві, який повалив п'ятнадцять дерев. Це сталося в різних регіонах міста. Також сильно постраждали п'ять автомобілів.

Частина дерев також порушила рух трамваїв. Вони тимчасово не ходять по мальовничій і Тімірязєвській вулицях.

Міські служби на тлі негоди перейшли в режим підвищеної готовності. Згідно з прогнозами, вітер збережеться до кінця доби.

Відзначимо, що в соціальній мережі відразу ж багато користувачів стали жартувати на те рахунок, що це не просто так. До того ж в такому стані будівля дійсно виглядало дещо дивно. У Мережі вже опублікували кілька мемів на той рахунок, що вітер знав, які букви збивати.

Але цілком ймовірно таку помилку відразу ж виправлять. Тому що це важлива будівля в Москві, яка повинна мати належний зовнішній вигляд. Але все одно це все виглядало дуже навіть забавно.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, що буде в тому випадку, якщо Росія почне повномасштабне вторгнення на територію України.

Також писали, що Андрій Макаревич звернувся до всіх з терміновою заявою, виявляється, що вся нація просто нахабно бреше.

Нагадаємо, що у Путіна озвучили головний список країн-ворогів, ніхто не очікував такої заяви.