Одна з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу Надя Дорофєєва поспілкувалася з передплатниками свого мікроблогу на тему прийняття себе. Вона торкнулася важливу для себе тему і зізналася, що їй непросто дався пошук внутрішньої гармонії.

Так, екс-солістка групи "Время и Стекло" опублікувала фото в купальнику. Знімок був зроблений під час прийняття зіркою сонячних ванн у дворі власного будинку. Знаменитість пояснила, що завжди мріяла мати засмагле тіло, але її шкіра не дозволяє їй досягти бажаного ефекту.

"Мені завжди здається, що я занадто біленька. Пора б мені вже полюбити і прийняти цей факт " - заявила дружина Володимира Дантеса.

Шанувальники таланту і краси вокалістки висловили думку, що у неї не повинно бути абсолютно ніяких комплексів з приводу блідості шкіри і неможливості перетворитися в "шоколадку". Фанати переконані, що Надя Дорофєєва - володарка ідеальної фігури і відсутність засмаги ніяк не може вплинути на цей факт. Навпаки, вона виглядає дуже жіночно і благородно.

До слова, в Instagram-акаунті артистки є чимало фото, які доводять, що фанати Наді Дорофєєвої мають рацію. Співачка часто з'являється на публіці в міні-нарядах і виблискує суперстройнимі ніжками:

Раніше "Hyser" писав про те, що Надя Дорофєєва була помічена за незвичайним заняттям в супермаркеті.

Також наш портал розповів про те, що Настя Каменських викликала захват фанатів провокаційним вбранням і забула надіти нижню білизну.

Нагадуємо, що чоловік Наді Дорофєєвої потішив соцмережі розповіддю про те, як проводить час з друзями.