Українська співачка Софія Ротару прийняла рішення продати своє майно в Криму.

Софія Ротару ще 30 років тому взяла в оренду величезну будову під назвою Роффе 1897 року будови. Воно знаходиться на окупованому півострові Крим. Тепер же стало відомо про те, що співачка прийняла рішення його продати. По всій видимості, що сім'ї ротару просто бракує грошей. Адже за весь час карантину Ротару виступала кілька разів і те, як розповідають її менеджери, що безкоштовно.

За свій готель Ротару просить чималі гроші. Вона хоче виручити за будову 23 мільйони євро. Зазначимо, що це велика вартість для будови на окупованому півострові Крим. Навіть якщо брати до уваги, що це стара будівля, яка має свою цікаву історію.

Поки невідомо, якщо Покупець на цю будівлю. Але швидше за все, що він все траки знайдеться.

Сама Ротару зараз практично не виступає. Зниження її концертної діяльності було відзначено ще до початку карантину. Адже їй вже давно пішов восьмий десяток років. У такому віці вкрай важко виступати на сцені. Але незважаючи на всі труднощі варто сказати, що Ротару просто відмінно виглядає. Вона може дати фору практично будь-якій жінці не тільки її віку, але і набагато молодше.

Звичайно, варто брати до уваги той факт, що Ротару не раз робила собі пластичні операції. Але навіть незважаючи на це вона все одно дивним чином дуже молодо виглядає. Як розповідала свого часу сама співачка, що вона завжди дотримувалася і дотримується правильного харчування, режиму роботи і відпочинку, а також кожен день вмивається виключно крижаною водою, що допомагає підтримувати її шкіру в такому ідеальному стані.

Раніше Hyser писав про те, що Андрій леонов став сиротою, шанувальники висловлюють свої слова співчуття.

Також писали, що син Софії Ротару зробив гучну заяву, справи зовсім погані.

Нагадаємо, що Софія Ротару дала концерт на святі авторитетного цигана.