Українська актриса Ольга Сумська знову вийшла заміж.

Ольга Сумська здивувала своїх шанувальників новиною про те, що вона знову вийшла заміж. При чому, за свого ж чоловіка актора Віталія Борисюка. Торжество відбулося 15 травня. На нього прийшли багато зірок української естради. Але ось старшої дочки і сестри Ольги Сумської на цьому святі не було помічено.

Дочка не приїхала, тому що зараз живе в Росії. У неї досить складні стосунки з мамою, так як Сумська часто розповідала в пресі те, що дочка просила не говорити. Наталя не спілкується з сестрою з тієї ж причини.

Сама Ольга Сумська не раз говорила про те, що вона просто дуже відкрита людина і тому не розуміє, як можна по іншому. Вона не вважає себе в цьому винною.

Зараз пара побралася з нагоди срібного весілля. Разом вже тридцять років, а офіційно двадцять п'ять.

"Саме я ініціатор нашого першого весілля і нашого срібного весілля теж", - зізналася актриса.

Біле плаття, фата до підлоги і кільця, які виносить молодша дочка Анна.

Сумська з Борисюком познайомилися в Театрі на спільній постановці. Кажуть, відразу закохалися. Свій весільний танець виконують під музику зі свого першого спектаклю.

Весільний букет нареченої ловить "Міс Україна-95" Влада Литовченко. Після офіційної частини гостей чекала приватна вечірка. Відзначимо, що все було організовано на вищому рівні. Гості напевно залишилися в повному захваті від такого свята. Сама Ольга Сумська виглядала дуже красиво і ніжно. Незважаючи на вік їй дуже личить весільне вбрання. Її чоловік також чудово виглядав. В цілому, вийшов дуже милий і сімейне свято з привітаннями від друзів.

Раніше Hyser писав про те, що дочка хворої Анастасії Заворотнюк поскаржилася на важкий емоційний стан.

Також писали, що Христина Асмус показала нового чоловіка, який докорінно змінив її життя.

Нагадаємо, що Микола Басков показав фото з невідомою дівчиною, цілував при всіх.