Колишня учасниця "ВІА Гри" зізналася, що причиною її виходу з групи були приставання Костянтина Меладзе

Колишня солістка групи "ВІА Гра" Тетяна Найник заявила, що пішла з колективу через постійні приставання Костянтина Меладзе. Про це вона розповіла в ефірі шоу "Зірки зійшлися"на НТВ.

Тетяна Найник зізналася, що неодноразово стикалася з прямими натяками Меладзе. Артистка розповіла, що спершу продюсер не наважувався на сміливі дії, а просто "промацував" ґрунт. За словами дівчини він довго обіймав і цілував перед прощаннями і навіть писав нічні смс.

Потім дійшло до того, що Костянтин Меладзе почав розпускати руки. Співачка зізналася, що не змогла змиритися з цим і прийняла рішення про відхід з групи.

"Викликає Костя на килим — щось йому не сподобалося і садить мене до себе на коліна. І почав мене хапати за нижню частину стегна. Мене скукожило, руки його по мені ходять сильніше і сильніше", - сказала Тетяна Найник.

До слова, це не перша співачка, яка заявила про нібито докучання Костянтина Меладзе. В одному зі своїх останніх інтерв'ю відома співачка Ані Лорак заявила, що Меладзе пропонував їй просування по кар'єрних сходах на "своїх" умовах. Співачка зізналася, що той шлях розвитку, який пропонував продюсер її не влаштовував. Проте Ані Лорак не вважає, що Меладзе чіплявся до неї. За її словами їй просто не підійшли умови "співпраці" з продюсером. Лорак підкреслила, що до цього дня знаходиться в хороших відносинах з Костянтином і активно з ним спілкується.

Раніше портал Hyser повідомляв, що відомий російський співак Валерій Меладзе показав, як живе з Альбіною Джанабаєвою.

Також наш портал інформував, що відому українську виконавицю Ані Лорак все ж зловили на таємних стосунках з продюсером Костянтином Меладзе.

Нагадаємо, що Анастасія Волочкова в мініатюрному купальнику показала, як робить шпагат на шиї у коханця.