У понеділок, 17 травня, моторошна дорожньо-транспортна пригода сталася під Києвом на Одеській трасі – вантажівки на швидкості влетіли в легковий фургон Renault Kangoo, машину буквально розчавило. Вона виявилася "заточеною" між фурою і бетономішалкою. Крім цього в аварії розбився Джип.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, НП сталася в напрямку селища Віта-Поштова.

ДТП сталася після обіду. В результаті події утворився затор довжиною понад 2 км. На місце виїхала патрульна поліція і швидка допомога.

Крім цього, в спільноті "Київ Оперативний" опублікували відео з місця ДТП.

На кадрах можна побачити, що від Renault не залишилося живого місця. Автомобіль повністю розчавлений, ніби його перекрутили в м'ясорубці, ремонту він однозначно не підлягає.

Але головне не це! А стан здоров'я водія, який сидів за кермом фургона.

Ближче до вечора з'явилася інформація, що водій Renault вижив. Його госпіталізували, але про стан поки невідомо. У ДТП постраждали також й інші люди, кількість уточнюється.

За попередніми даними, аварія сталася через водія "МАЗ", у якого нібито відмовили гальма. Інформацію перевіряють правоохоронці.

"Водій вантажівки МАЗ з Білорусі, рухаючись з Києва зрозумів що відмовили гальма, вантажівку почало носити та зачепило евакуатор. Після чого прийняв рішення йти... В лівий ряд", - йдеться в повідомленні dtp.kiev.ua.

Як можна помітити на відео, Renault знаходиться розчавлений між вантажівкою і бетономішалкою. Поруч стоїть розбитий джип і евакуатор.

Раніше "Нyser" писав про те, що у ДТП загинула знімальна група українського телеканалу.

Також наш портал повідомляв, у Хмельницькій області сталася масштабна аварія за участю трьох транспортних засобів.

Нагадуємо, під Києвом сталася серйозна ДТП з фурою.