Перша леді України Олена Зеленська різко відповіла журналістам про продаж фільмів студією "Квартал 95" Росії.

Вона пояснила, що "Квартал 95" співпрацює зі шведською компанією – дистриб'ютором, і не несе відповідальності за те, кому посередник перепродує проекти. Також Зеленська додала, що всі продакшн-студії представляють свою продукцію на телевізійному ринку в Каннах, пише "Гордон".

Олена Зеленська не витримала і голосно відповіла на питання про продаж фільмів Росії, ФОТО: РБК-Україна

Дружина українського президента зазначила, що всі великі компанії мають право на покупку твого контенту, наприклад, серіалів, програм, з метою їх подальшого перепродажу. Це і називається дистрибуцією. У випадку з "Кварталом 95", то ця студія на постійній основі співпрацює зі шведською компанією, яка може купувати по кілька проектів відразу.

Потім ця компанія займається просуванням цих проектів на міжнародному ринку, в тому числі і Росії. Для того, щоб її правильно зрозуміли, Зеленська навела в приклад ситуацію з продажем квартири – колишній власник, за її словами, не може бути незадоволений тим, що покупець комусь її перепродав.


Після цього журналіст натякнув, що вся ця ситуація з телепродукцією "Кварталу 95" нагадує ту, що була з фабрикою Roshen в Липецьку п'ятого президента України Петра Порошенка. У відповідь на це Зеленська заявила, що це маніпуляція. Вона вважає, що потрібно на все дивитися під іншим кутом, щоб все виглядало інакше.

Раніше "Hyser" писав про те, що перша леді України Олена Зеленська пожартувала щодо 40 машин охорони.

Також наш портал повідомляв, що Олена Зеленська розповіла, як ставиться до сім'ї Порошенка.

Нагадуємо, що дружина українського президента Олена Зеленська показала новий вишуканий образ.