Тіна Кароль порадувала шанувальників новим знімком. Зірка постала перед фоловерами в досить відвертому образі. Відзначимо, що зазвичай Тіна обирає стримані жіночні вбрання. Однак артистка володіє розкішними формами, які досить рідко демонструє шанувальникам в більш відвертих нарядах. Так сталося і цього разу.

На нових знімках Тіна відображена в чорному кроп-топі і брюках з пікантним вирізом в колір. Образ виконавиці доповнила косинка-бандана. До речі, ця хустка була створена брендом DOLYA в співавторстві з самою Тіною Кароль. Вартість такого аксесуара на офіційному сайті бренду – 1 550 гривень. До речі, у нас можна купити і штани, як на Тіні. Ціна таких штанів від бренду DION LEE - 690 доларів, а в Україні їх можна придбати за 20 800 гривень.

"Хусточки-новий drop. Tina Karol & @dolya_brand» - розрекламувала аксесуари свого дизайну Тіна.

Автором нової фотосесії артистки стала фотограф Аліна Симоненко. Вона входить в команду Кароль, тому часто фотографує українську зірку.

Шанувальники оцінили новий образ виконавиці. Штани оригінального дизайну підкреслили струнку талію співачки, кроп-топ акцентував увагу на пишному бюсті знаменитості. А ніжний макіяж з грайливими стрілками підкреслив природну красу Кароль.

Нагадаємо, останнім часом в мережі активно обговорювали відносини Тіни Кароль з її колегою по шоу «Голос» Даном Баланом. Що ж пов'язує артистів насправді: дружба чи любов? Чи готова Тіна залишити в минулому пережиту трагедію - смерть від онкології коханого чоловіка Євгена Огіра - і почати нове життя з іншим чоловіком?

Раніше Hyser писав, що Дан Балан прокоментував свої стосунки з Тіною Кароль. Артист розповів, що насправді відбувається між ним і українською виконавицею.

Також повідомлялося, що Тіна Кароль поділилася з шанувальниками відвертими знімками, які були зроблені під час відпочинку зірки на березі океану.