Популярний виконавиця Лоліта Мілявська розповіла, як мало не стала жертвою ґвалтівника.

З'ясувалося, що в її житті місце було і такому. Раніше вона не хотіла ділитися подібним, але розповіді кількох співачок про докучання продюсерів спонукали Лоліту Мілявську змінити свою думку з цього приводу. Так, артистка теж зважилася на одкровення про зустріч з насильством у своєму житті, пишуть "Факт".


На цю тему Лоліта Мілявська вперше заговорила в ефірі програми "Ти не повіриш!"на одному з російських телеканалів. Знаменитість зізналася, що, на жаль, їй теж довелося зіткнутися з насильством, але вона зуміла дати відсіч. Подробицями цього інциденту вона ділитися не стала, але загалом уточнила, як все це було.

За її словами, вона сіла не в ту машину, за кермом якої виявився вельми агресивний чоловік. Мілявська зазначила, що їй вдалося з ним впоратися, хоч після цього всю його шкіру у неї з-під рук довелося виймати. З'ясувалося, що вона роздряпала зловмиснику все, що можна.


Лоліта Мілявська додала, що це був одиничний випадок в її житті, а ось домаганням в шоу-бізнесі вона жодного разу не піддавалася. Таким чином, їй не робили ніяких непристойних пропозицій, як стверджує артистка, і всього вона домагалася сама. Співачка зазначила, що у неї не було навіть приводу комусь підморгувати.

До слова, нещодавно про домагання з боку продюсера Костянтина Меладзе ще на початку їх кар'єри заявили Ані Лорак і Оля Полякова. За їхніми словами, він їм пропонував неприйнятні умови роботи, на які обидві не погодилися.

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк тикнула в камеру те, що непристойно виставляти напоказ.

Також наш портал повідомляв, що Примадонна російської естради Алла Пугачова показала, як змінила зовнішність.

Нагадуємо, що Андре Тан розлучився з дружиною після 8 років подружнього життя.