Анна Заворотнюк - дочка зірки серіалу "Моя прекрасна няня" відверто поспілкувалася з передплатниками свого мікроблогу на тему особистого життя.

Дівчина нечасто розповідає про те, що відбувається на її любовному фронті і лише недавно зізналася, що поруч з нею є чоловік.

За її словами, вони зустрічаються досить давно і разом пережили чимало складних моментів. При цьому Заворотнюк-молодша не афішує особистість бойфренда, оскільки він є непублічною людиною.

Але під час недавньої розмови з фоловерами за допомогою Instagram-stories Анна повідала про сумісність з обранцем з точки зору астрології.

"Він-Діва, я-Козеріг. У нас дуже хороша сумісність, якщо вірити Гуглу» - з натхненням повідомила спадкоємиця Анастасії Заворотнюк. Варто відзначити, що шанувальники її таланту і краси з інтересом спостерігають за тим, що відбувається в її житті.

Особливо їх цікавить тема хвороби її матері, але, ні сама Анна, ні інші члени сім'ї артистки, ніяких подробиць про стан її здоров'я не повідомляють.

Не так давно на адресу Анни Заворотнюк прозвучали звинувачення в тому, що вона в такий складний момент для її сім'ї, вона займається блогерством і знімає ролики про догляд за собою, стилі та інше. Але тоді Заворотнюк-молодша пояснила, що знайшла в блогерстві певну розраду і можливість відволіктися від нагальних проблем.

Що стосується чуток, то раніше дочки Анастасії Заворотнюк приписували романи з найзавиднішими женихами сучасного російського шоу-бізнесу. У тому числі, з музикантом і екс-вихованцем звукозаписувального лейбла Black Star - Єгором Глібом.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк звернулася до шанувальників зі зворушливою промовою.

Також наш портал розповів про те, що Анна Заворотнюк з'явилася на публіці в елегантному піджаку і налякала фанатів худорбою.

Нагадуємо, що нова публікація сина Анастасії Заворотнюк у соцмережах налякала інтернет-користувачів.