Аліна Гросу активно веде свій Instagram. Так, вчора вона розповіла фоловерам, як пройшли її вихідні.

"Яке задоволення, що вже можна скинути з себе всі утепляшки і насолодитися сонечком і хорошою погодою. Як ви провели вихідні ?) Я з близькими людьми на природі, на репетиціях, відпочинку і на прекрасній премії @viva_ukraine_magazine» ,- написала виконавиця в соцмережі.

В якості ілюстрацій до посту Аліна використовувала свої фотографії з премії журналу Viva! Для світського заходу виконавиця обрала сукню чорного кольору з оригінальним верхом. Конусоподібний ліф і додаткові шлейки акцентували увагу на пишному бюсті молодої артистки, а корсет підкреслив тонку талію. При цьому легкий, але пишний поділ виглядав дуже жіночно. Свій образ Гросу доповнила класичними туфлями в колір вбрання. А волосся блондинка завила в локони і залишила розпущеним.

Раніше в мікроблозі Аліни з'явилися сімейні фото з відпочинку на природі. Як і написала зірка, вихідні вона провела з близькими людьми, зокрема, з новим бойфрендом Романом Полянським. З ним Аліна стала зустрічатися незабаром після розлучення з першим чоловіком Олександром Комковим. Нагадаємо, у шлюбі з чоловіком Аліна прожила всього рік. Після розкішного весілля, яке відбулося в Італії, сімейне життя пари не склалося. Вже через півроку після одруження з артисткою Олександр завів роман на стороні, а незабаром заговорив про розлучення з Гросу. Аліна важко переживала зраду коханої людини, але незабаром знайшла розраду в обіймах молодого актора. Фанати пари чекають, коли ж молоді люди оголосять про заручини і одруження. Однак поки Аліна не поспішає вдруге виходити заміж.

Раніше Hyser писав, що Аліна Гросу опублікувала своє вагітне фото, чим дуже здивувала фанатів. Хто ж батько дитини зірки?

Також повідомлялося, що про розлучення з дружиною оголосив український дизайнер Андре Тан. Що стало причиною розлучення пари, яка була разом більше десятка років і з ким залишиться жити їх дочка Софія?