У Росії розгорівся новий секс-скандал. Слідом за американськими зірками російські актриси заговорили про домагання з боку режисерів. "Скриню Пандори" своїм відвертим інтерв'ю відкрила Олена Проклова, а слідом за нею в інтимних зв'язках з метрами стали зізнаватися і інші актриси.

Так, екс-дружина Сергія Безрукова Ірина Безрукова відкрила невідомі сторінки зі свого життя в інтерв'ю Лері Кудрявцевій. Відомій телеведучій актриса розповіла свою історію, хоча зазвичай вважає за краще мовчати про своє особисте життя.

Ірина зізналася, що в 25 років стала жертвою домагань з боку режисера. Причому він подавав актрисі недвозначні знаки уваги на очах у своєї дружини.

"Мені тоді було років 25. Я була заміжня, у мене була дитина. Я знімалася в одній зі своїх перших головних ролей. Одного разу в гримерці до мене підійшов режисер-постановник І схопив ззаду. Це було грубо, не залишалося сумніву в тому, чого він хоче. Я не думаючи, не бачачи, хто це, вдарила його по обличчю. Він, звичайно, був в шоці. Сказав: "Ти що, я ж режисер". А мені було все одно! Потім він ще раз мене затискав, але я змогла відбитися», — приголомшила визнанням Безрукова в ефірі програми «Зірки зійшлися» на каналі НТВ.

Безрукова вважає, що її різка відмова відбилася на її подальшій кар'єрі. Адже режисер погрожував їй і надалі виконав свої погрози. Він негативно відгукувався про роботу з актрисою.

Незважаючи на таку відверту розмову з Лерою Кудрявцевою, Безрукова не назвала ім'я чоловіка, який вимагав від неї близькості.

Відзначимо, що Ірина пережила в житті чимало бід і трагедій. Дівчинка росла без батька, а в 11 років лишилася матері, яка померла від раку мозку. Від першого чоловіка Ігоря Ліванова Ірина народила сина Андрія, який раптово помер в 2015-му році. Інших дітей у актриси не було. У тому ж році зірка екрану пережила розлучення з Сергієм Безруковим, який залишив її після 15-ти років шлюбу заради іншої жінки – режисера Анни Матісон.

Раніше Hyser писав, що Сергій Безруков показав сімейну ідилію.

Також повідомлялося, що Сергій Безруков зіграє роль злого чекіста.