Популярна російська співачка Крістіна Орбакайте, яка 25 травня відсвяткує своє 50-річчя, показала неймовірні здібності своєї дев'ятирічної дочки Клавдії.

Відеозапис артистка розмістила на особистій сторінці в Instagram в розділі Stories.

На кадрах мила дівчинка катається на самокаті. Мама заплела донечці оригінальні кіски. Клава для прогулянки одягла білу футболку, чорні шортики та зручні червоні кросівки.

Дівчинка вирішила показати свій талант - вона виконала вертикальний шпагат під час їзди на самокаті. Гнучкості юної спортсменки можуть позаздрити навіть досвідчені артистки балету.

Клавдія була дуже задоволена своїм чудовим виконанням такого важкого трюку.

А після повторила його знову, але вже піднявши іншу ногу. До слова, багато глядачів помітили, що вдруге вийшло ще більш витончено та й граційно.

"Давай! Пішла! Оп!", - каже за кадром батько дівчинки Михайло Земцов.

Варто відзначити, що Клавдії Земцовій всього 9 років, але дівчинка вже активно захоплюється балетом, регулярно займається гімнастикою. Захоплення малятка особливо підтримує бабуся Алла Пугачова. Також Клава вчить іспанську мову і дуже любить танцювати.

Додамо, Клавдія - третя дитина Крістіни Орбакайте від третього шлюбу, до цього співачка була одружена з Володимиром Пресняковим, потім за Русланом Байсаровим, від обох шлюбів у неї є діти - сини Микита та Дені. Батько Клавдії, Михайло Земцов, бізнесмен, стоматолог.

Раніше "Нyser" писав про те, що Алла Пугачова показала, як змінила зовнішність.

Також наш портал повідомляв, Максим Галкін показав лялькові знімки дочки.

Нагадуємо, Крістіна Орбакайте поділилася з шанувальниками дивним відеороликом, на якому прогулювалася безлюдними темними коридорами.