Українські відпочивальники в Туреччині стали учасниками страшної дорожньо-транспортної пригоди

На жаль, від дорожньо-транспортних пригод немає захисту де б ти не знаходився. Так, двоє українських громадян, Олександр Попов і Анастасія Пришко в Туреччині потрапили в аварії, в результаті якої їх автомобіль перекинувся. Крім них, в автомобілі знаходилося ще двоє пасажирів. Про це повідомляє турецьке видання "Hürriyet".

Повідомляється, що дорожньо-транспортна пригода сталася в районі Кумафшари, в суботу, 15 травня. Водієві не вдалося впоратися з керуванням, через що автомобіль вилетів з дороги і перекинувся. На жаль, підсумком аварії стала загибель однієї людини-27-річного Олексія Попова. 28-дітня Анастасія Пришко отримала травми і опинилася в лікарні, разом з нею постраждало ще дві людини — Владислав Зыкран і Анастасія Несеренко, яка отримала дуже серйозні травми, що загрожують життю, тому її відправили в університет Памуккале.

Відомо, що Олександр Попов та Анастасія Пришко були парою, яка навчалася в інституті бізнесу, економіки та менеджменту СумДУ. У прес-службі освітнього закладу казано, що вони брали активну участь у житті студентського директорату інституту.

Нагадаємо, вчора, 17 травня, моторошна аварія сталася вже під Києвом, на Одеській трасі. Легковий автомобіль Renault Kangoo виявився затиснутий між легковим фурою і бетомішалкою, після чого перша на великій швидкості протаранила легковик, через що ту буквально розчавило.

При цьому дивно, що незважаючи на те, що автомобіль ніби перекрутили через м'ясорубку, через деякий час після аварії в мережі з'явилася інформація про те, що водій вижив і госпіталізований. Передбачуваною причиною аварії є те, що у вантажного автомобіля МАЗ відмовили гальма.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Польщі сталася ДТП за участю автобуса, в якому загинула українка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що автолюбителів попередили про новацію щодо штрафів на українських дорогах.

Також "Hyser" писав, що у Хмельницькому сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в якій є загиблі.