У понеділок, 17 травня, лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко прийшла до Верховної Ради в оригінальному вбранні та з новою зачіскою.

На кадрах політик виглядає відпочилою. Для робочого дня вона вибрала чорну сукню з білими вставками та з білим великим коміром, який прикрашений паєтками. Талію нардеп підкреслила білим паском.

Юлія Тимошенко в новому образі. Скріншот з відео

Юлія Тимошенко в новому образі. Скріншот з відео

Увагу також привернула і нова зачіска Юлії Тимошенко. Її волосся було акуратно укладено в пучок. Спереду був невеликий проділ, а деякі пасма розпущені. При цьому для додання об'єму зробили невеликий начіс.

Юлія Тимошенко в новому образі. Скріншот з відео

Юлія Тимошенко в новому образі. Скріншот з відео

У вівторок, 18 травня, Юлія Тимошенко прийшла в Раду з тією ж зачіскою, але вже в новому стильному діловому костюмі.

Варто відзначити, що раніше ходили чутки ніби Юлія Тимошенко омолодилася за допомогою уколів краси або зверталася до пластичних хірургів. Сама політик це спростовує.

Журналістам програми "Викриття" на телеканалі KYIV.LIVE вона заявила, що їй вдалося добре відпочити, а тому вона має такий чудовий вигляд. Лідер партії "Батьківщина" дозволила собі відпустку на цілих 30 днів.

"Я хочу заспокоїти всіх глядачів, я просто змогла тридцять днів відпочити. Я довго не могла собі дозволити цей відпочинок, але на новорічні свята ми з сім'єю відпочили, і можливо це трохи вплинуло і на зовнішній вигляд. Але, як ви бачите, ефект закінчується, тому що темп роботи занадто високий", — запевнила Юлія Тимошенко журналістів.

Раніше "Нyser" писав про те, що Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою Зеленською відвідали виставку українського художника Івана Марчука.

Також наш портал повідомляв, дружина ексдепутата Лещенка попалася на вечірці "для дорослих" в пікантному вбранні з латексу.

Нагадуємо, Тимошенко прийшла в Раду в голлівудському образі.