Народний депутат від "Опозиційної платформи – за життя" Олександр Пономарьов відзначився в мережі.

Варто зазначити, що нардепів досить часто застають на робочому місці в Верховній Раді за непристойними заняттями. Так, хтось із них влаштовує себе особисте життя, а хтось замість роботи просто грає в телефоні. Зокрема, мова йде про Олександра Пономарьова, який під час засідання Верховної Ради у вівторок, 18 травня, серйозно захопився логічною грою на смартфоні. Про це пише "УНІАН".


Так, нардеп приблизно пів години грав у логічну гру на своєму смартфоні, не помічаючи нікого і нічого навколо.

у мережі показали, як депутати розважаються під час засідання Ради, фото: Апостроф


До слова, це теж частково грає роль в тому, що українці все більше стають незадоволені чинною владою. Багато хто вже розчарований, як президентом України Володимиром Зеленським, так і Кабінетом Міністрів, Верховною Радою. Це підтверджує результат опитування, яке було проведено в період з 13 по 21 березня в Україні.

Для порівняння, якщо ще восени Зеленського підтримувала приблизно половина - 49% громадян, то зараз за нього всього 38% українців. Примітно, що коли Володимир Зеленський тільки прийшов до влади, то більшість громадян були за нього. Так, у червні 2019 року більш ніж половина жителів України, а саме 67%, підтримували діяльність Зеленського. Однак на сьогодні, як видно, справи йдуть зовсім інакше.

Раніше "Hyser" писав про те, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко дебютувала в Раді в новому образі.

Також наш портал повідомляв, що у Кабміні почалися масштабні звільнення.

Нагадуємо, що депутат Гочаренко розповів, як його образили потяги, коли він заснув.