Наомі Кемпбелл поділилася з шанувальниками великою радістю - у віці 50-ти років модель нарешті пізнала радість материнства. В особистому мікроблозі зірки з'явилося перше фото новонародженого.

"Прекрасне маленьке благословення вибрало мене в якості її матері. Така велика честь мати цю ніжну душу в моєму житті, що немає слів, щоб описати зв'язок на все життя, який я тепер поділяю з тобою, мій ангел. Немає більшої любові", - написала Наомі, опублікувавши фото з малятком на руках. Судячи з фото, модель стала мамою дівчинки, хоча обличчя дитини на фото не видно.

Поки в мережі не з'явилося ніякої інформації про те, хто батько дитини, адже останнім часом Наомі була самотня. Крім того, зовсім недавно Кемпбелл позувала для глянцю у відвертій фотосесії, продемонструвавши свої ідеальні форми. Тому, очевидно, дочка зірки з'явилася на світ від сурогатної матері. Є й інший варіант: можливо, модель удочерила дитину. На користь цього факту говорить те, що у малятка світла шкіра, в той час як Наомі в модельному бізнесі називали Чорною Пантерою.

Відзначимо, що Наомі не щастило в особистому житті. Красуня-модель зустрічалася з багатьма відомими чоловіками, серед яких були Роберт Де Ніро, Леонардо ДіКапріо, Владислав Дронін, Хассан Джаміль, Шон Комбс, Ашер, Ліам Пейн і репер Скепта. Вона була заручена з басистом групи U2 Адамом Клейтоном і Флавіо Бріаторе, однак так жодного разу і не вийшла заміж. Схоже, знаменитість вирішила відчути радість материнства навіть без надійного чоловіка поруч.

Нагадаємо, раніше свій вагітний животик показала Катя Осадча. Теледива перестала приховувати третю вагітність.

Hyser також писав, що Регіна Тодоренко опублікувала своє вагітне фото. Теледива чекає поповнення в сімействі?