Влад Яма вирішив підкорювати TikTok. Природно, почати зірка танцполу вирішив з танцю. Своїми хореографічними здібностями він похвалився перед Ектором Хіменесом Браво. Зірки познайомилися на проекті «Танці з зірками», в якому Влад був учасником, а Ектор – суддею.

"Розминка з @hectorjimenezbravo. Підписуйтесь, це не боляче!)",- підписав відео з шоуменом Яма. Ролик з імпровізованою "розминкою" танцюрист опублікував у своєму мікроблозі.

Фанати оцінили не тільки танцювальні здібності свого улюбленця, але і його почуття гумору. Влад танцював на природі, вибравши для цього повсякденний одяг - принтовану футболку і рвані джинси. Хореограф ритмічно рухався під танцювальну музику і звук скрипучого металу. Можна подумати, що цей скрегіт видають його суглоби, але хореограф ще у відмінній формі і може дати фору молодим.

Нагадаємо, Влад Яма неодноразово брав участь у шоу "Танці з зірками" (в якості учасника і судді), "Україна має талант", "Танцюють всі!" та інших телевізійних проектах. Зараз хореограф вже не бере участі в змаганнях, а передає свій досвід молодим поколінням.

Що стосується особистого життя артиста, то він зразковий сім'янин. Вже багато років він одружений на прекрасній дівчині Ліліані, яка подарувала йому сина Леона. Зіркова пара довго приховувала спадкоємця від преси і сторонніх і лише недавно стала відкрито публікувати його фото в соцмережах.

Ектор Хіменес Браво відомий українським глядачам насамперед як суддя проекту "МастерШеф". Шоумен брав участь і в інших шоу, а також випустив кілька книг зі своїми рецептами. Про своє особисте життя кулінар поширюватися не любить. Однак відомо, що він не одружений і дітей у нього немає.

Нагадаємо, раніше Влад Яма розповів про кризу у відносинах з дружиною. Пара опинилася на межі розриву.

Hyser також писав, що Влад Яма вирішив заробити на власному синові. Оригінальне рішення!