Леся Нікітюк не має комплексів щодо своєї зовнішності, але продовжує експериментувати з фотошопом. Нещодавно зірка за допомогою фоторедактора збільшила свою п'яту точку, А тепер вирішила подовжити ноги. Фото з нереально довгими ногами Леся опублікувала у своєму мікроблозі.

"А ви думали як я так швидко до Києва з Одеси прийшла. Одна нога тут, друга там. Чекаю смішне в коментарях", - підписала фото теледіва.

На знімку Нікітюк відображена на березі моря. Позувала знаменитість в блакитних джинсах, білому кроп-топі і чорному жакеті. Образ зірки доповнили класичні туфлі і чорна сумочка невеликого розміру.

Фолловери прийняли правила гри Лесі і з задоволенням стали залишати смішні коментарі під її постом. Серед коментаторів відзначилася й інша зірка українського шоу-бізнесу Даша Астаф'єва.

"Мої ноги коли пряму до холодильника вночі....",- написала своїй подрузі Даша.

Леся і сама продемонструвала почуття гумору в коментарях до свого посту. До речі, саме почуття гумору допомогло Нікітюк пробитися на ТБ і стати ведучою багатьох популярних шоу.

Незважаючи на те, що Нікітюк побудувала успішну кар'єру і є затребуваною ведучою, в особистому житті їй поки не щастить. Зірка поки не обзавелася власною сім'єю: у неї немає ні чоловіка, ні дітей. Втім, про своє особисте життя теледива воліє не поширюватися. Зовсім інша справа її робота - Леся із задоволенням ділиться з фоловерами новинами про нові випуски шоу зі своєю участю.

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк поділилася пікантним фото біля басейну. Теледива засвітила свій пишний "кардашьян".

Hyser також писав, що Леся Нікітюк постала перед фанатами в новому образі. Теледива стала копією Олени Зеленської.