У Вінниці відзначився нетверезий водій своїми витівками.

Уточнюється, що чоловік був настільки п'яний, що навіть не міг стояти на ногах. Це помітили очевидці, коли той прийшов за своєю машиною, яка була припаркована на території одного з підприємств надворі вулиці Герой Крутий. Про це пише "Цензор.НІ".

у Мережу потрапило водія під мухою, фото: YouTube

Чоловік просив очевидців, щоб вони не викликали поліцію, а потім взагалі відмовився від проходження огляду на стан сп'яніння. Однак в тому, що він знаходиться під впливом сильного алкогольного сп'яніння, ні у кого з очевидців не виникало сумнівів.

Є відео, що підтверджує це. На ролику можна побачити босого чоловіка, який валяється на асфальті. Після кількох спроб встати на ноги йому нарешті вдалося доповзти до машини і він спробував закрити двері.

правоохоронці склали на 38-річного водія автомобіля Volkswagen Passat протокол, фото: YouTube

Хоч би що там було, за кермо свого авто чоловік так і не сів, завдяки небайдужості тих самих очевидців. В результаті правоохоронці склали на 38-річного водія автомобіля Volkswagen Passat протокол за статтею за керування транспортним засобом у стані сп'яніння.

Страшно навіть уявити, що могло б бути, якщо водій в такому вигляді сів за кермо. Не виключено, що він міг би спровокувати дорожньо-транспортну пригоду на дорозі, яка мала б трагічний наслідок.


Раніше "Hyser" писав про те, що Київ розтривожило резонансне ДТП з бензовозом, в результаті якого постраждала безневинна дівчинка.

Також наш портал повідомляв, що п'яний водій влаштував гучну ДТП у Києві.

Нагадуємо, що у Туреччині молода українська пара стала жертвою резонансної ДТП.