Вже цієї п'ятниці, 21 травня, відбудеться фінал найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк-11", на якому головний герой Михайло Заливако вибере свою другу половинку. А поки глядачі проекту можуть поспостерігати за зворушливим побаченням Михайла і Розалі.

На цей раз перед знайомством з батьками Заливко герої вирушили створювати свій власний мультик і для цього побували в мультиплікаційній студії. Яким вийшов мультфільм, показали на сторінці проєкту в Instagram.

Звичайно ж, Михайло і Розалі вирішили намалювати романтичну історію. До слова, головною героїнею сюжету стала сама дівчина. Своє творіння вони назвали "Казка про Розалі".

Процес створення мультика видався дуже веселим і зблизив їх: пара постійно сміялася, обіймалася та обмінювалася почуттями. Як зазначила сама Розалі, після цього побачення вона відчула, що закохалася.

Потім вони вирушили на студію звукозапису, і разом озвучили мультфільм.

А ось і сама казка:

Відзначимо, у фіналі проєкту опинилися три учасниці: Розалі, Аня і Юля. Це сталося вперше за 11 сезонів. Але, як завжди, "Холостяк" зможе вручити обручку лише одній учасниці.

Додамо, що Розалі та Михайло були знайомі ще до участі в реаліті-шоу. Тоді дівчина працювала співачкою в караоке, де любив відпочивати бізнесмен, і вони часто бачилися. Обидва зізнаються, що у них багато спільного, і що їх дружнє спілкування переросло в щось більше.

Раніше "Нyser" писав про те, що Іраклі Макацарія показав, як запально танцює зі своєю 19-річною нареченою.

Також наш портал повідомляв, Даша Квіткова поділилася з підписниками свого мікроблогу цікавими подробицями особистого життя.

Нагадуємо, переможниця "Холостяк-10" Даша Ульянова здивувала підписників сміливими кадрами без білизни.