Вчора свій день народження відзначив Олексій Завгородній, більш відомий як Позитив з групи «Время и Стекло». Артисту виповнилося 32 роки. З цим святом співака вирішив привітати його продюсер, колега і друг Потап. Однак, щось пішло не так.

"Леха! Ти завжди був самим стильним і талановитим серед усіх нас! 32-це зуба, це Шак в Орландо, 32-це супер вік! Ти молодий, гарячий,сексуальний, Будь!!!» - написав Потап у соцмережі, доповнивши вітальний пост чорно-білим знімком іменинника.

Коментатори знайшли таке рішення дивним. Оскільки чорно-біле фото і слово "був" в пості продюсера несе не вітальний, а скоріше траурний сенс. Багатьох ці деталі спантеличили, схвилювали і в результаті налякали. Фолловери припустили найгірше, - що з Позитивом сталося щось трагічне. На щастя, це не так.

Нагадаємо, Олексій Завгородній став відомий широкій публіці завдяки участі в групі "Время и Стекло", продюсером якої був Потап. Однак нещодавно дует Позитиву і Наді Дорофєєвої розпався - артисти вирішили далі працювати окремо. Надя тепер виступає сольно, а Олексій записує дуетні композиції з іншими артистами, наприклад, з групою MOZGI і Мішель Андраде.

Що стосується особистого життя артиста, то нещодавно він розлучився зі своєю дружиною, дизайнером Ганною Андрійчук-Завгородньою, з якою був разом більше 10 років. Олексій не любить поширюватися про своє особисте життя, але, здається, його серце вільне, що радує численну армію його прихильниць.

Раніше повідомлялося, що екс-колега позитиву Надя Дорофєєва була помічена на вулиці в неналежному вигляді.

Hyser також писав, що своїми сексапільними формами похвалилася прийомна дочка Потапа Наталія Горова.