Скандал з композитором Костянтином Меладзе набирає оберти. Ще одна співачка звинуватила музичного продюсера в домаганнях.

Цього разу коментар росЗМІ дала Тетяна Найник, яка на початку нульових змінила в групі "ВІА Гра" Надію Грановську, яка пішла в декрет. Тоді дівчина пропрацювала в групі близько пів року.

За словами Тетяни Найник, спочатку Костянтин Меладзе здався їй пристойною людиною, проте пізніше став проявляти неоднозначні знаки уваги, а пізніше і зовсім домагався.

"До мене проявили інтерес. Але оскільки і з Костею, і з Валерою Меладзе я була знайома до цієї пропозиції, не збиралася змінювати свою роботу", - зазначила співачка.

Пізніше жінка розповіла про один з інцидентів, за який вона себе досі картає. Вона вирушила з Костянтином Меладзе в готель, де нібито приміряла сценічний костюм. Саме після цього випадку і з'явився перший тривожний дзвіночок.

"Весь час себе звинувачуєш в такому. Він [Костянтин Меладзе] відвіз мене в готель. Я роздяглася до білизни, щоб він подивився, як на мені сидить костюм. Він так сам попросив. Я працювала моделлю, тому в купальнику мені не звикати. Думаю, ну ладно, людина - інтелігентна, вихована. Ну роздяглася - ніяково. Мені було 23 роки.

Потім він сказав, що в готелі залишатися незручно: "Поїхали на студію, там залишишся до завтрашнього дня, щоб відразу потім почати роботу з колективом". Перший дзвіночок був, коли він дуже не по-батьківськи мене обняв. Дуже! Хоча я не давала приводу. Не кокетувала, не фліртувала", - заявила Тетяна Найник.

Вже після туру, як зізналася співачка, продюсер викликав її до себе в кабінет і був нібито дуже незадоволений її роботою.

"Я приїжджаю, а він запитує:" Ну що будемо з тобою робити? Якось у нас не виходить - танцюєш погано... не клеїться". Ми спілкуємося, спілкуємося, але я не можу зрозуміти, в чому справа. Сиджу, як кролик на удава", - розповідає свою історію Найник.

За її словами, в якийсь момент композитор схопив її та посадив на коліна, а після почав брудно приставати. Тетяна стверджує, через те, що вона дала відсіч, її дуже сильно труїли в групі.

"Взяв за нижню частину стегна. Без романтики. Я сиджу, не рухаюся, мене зіщулило. Його руки ходять у мене там сильніше і сильніше. Я дала відсіч, після чого протрималася пів року в групі, але цькування було потужне", — зазначила Найник.

Як згадала Тетяна Найник, після цього вона отримувала фривольні повідомлення від Меладзе.

Варто відзначити, що за Костянтина Меладзе заступилися його брат Валерій і співачки, які з ним працювали — Світлана Лобода, Надія Грановська, Анастасія Приходько, А також Лоліта Мілявська.

Пізніше Ані Лорак, з якою все і почалося, зробила заяву про те, що журналісти перебрехали її слова і ніяких непристойних пропозицій від композитора не надходило. Більш того, вона відноситься до Костянтина Меладзе "з повагою і любов'ю".

Раніше "Нyser" писав про те, що Ані Лорак раптово зізналася, як любить Костю Меладзе.

Також наш портал повідомляв, Наталія Штурм розповіла, як насправді йдуть справи в скандалі між Лорак і Меладзе.

Нагадуємо, Лоліта Мілявська розповіла, як мало не стала жертвою ґвалтівника.