Останнім постом в Instagram відома співачка Ані Лорак заінтригувала фанатів

Відома українська співачка Ані Лорак веде профіль в соціальній мережі Instagram на яку підписано величезну кількість людей. Нещодавно вона зробила черговий пост, який серйозно зацікавив шанувальників співачки.

Так, Ані Лорак, яка на фотографіях з'являється то на вечірці зі своїм колишнім чоловіком, то в обіймах Сергія Лазарєва, на цей раз запостила фотографію, на якій відображено, як повернений до об'єктива спиною чоловік цілує її року в антуражі тропічного острова. Співачка підписала пост"але знаєш тільки ти... з ким збудуться мрії".

Віддані шанувальники співачки угледіли в цій публікації своєрідний тизер відеокліпу на пісню" роздягнена", яка полюбилася величезній кількості слухачів. "Яке фото! Невже вийде роздягнена? Скільки пасхалок в одному пості!!"; "Роздягнена, ура!!! Шалено чекаю цю пісню!!! Я її вже люблю", - пишуть коментатори під публікацією.

Нагадаємо, не так давно Ані Лорак стала учасницею гучного скандалу. У своєму недавньому інтерв'ю вона натякнула на те, що її колишній продюсер Костянтин Меладзе хотів з нею близькості. Вона також заявила про те, що всі дівчата, яких Меладзе продюсував, побували у нього в ліжку.

Це призвело до палких обговорень в мережі, коли частина користувачів встало на бік співачки, а друга частина — на бік продюсера. Після цього Лорак у своєму Instagram вирішила прояснити ситуацію. Вона закликала зупинити цькування Меладзе, оскільки ставиться до нього з повагою і любов'ю.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Лоліта Мілявська розповіла історію про те, як сіла не в ту машину.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що колишня солістка ВІА-Гри звинуватила Меладзе в домаганнях.

Також "Hyser" писав, що українська співачка Настя Каменських показала, як вона розважається з подругами.