Кажуть, що на дітях знаменитостей природа відпочиває. Саме з цієї причини ні у кого не виникає питань як потрапляють на сцену діти або онуки зірок естради. Саме з такою громадською думкою зіткнувся молодший син відомого шансоньє Михайла Круга.

Так, 18-річний Олександр Круг вирішив продовжити співочу династію і по стопах батька з головою зануритися в шоу-бізнес, а можливо навіть відбутися як актор. Саме тому в 2020 році він вступив в Щукінське училище, хоч і на платне відділення, де навчання коштує півмільйона рублів.

Ось тільки навчання не приносить хлопцеві задоволення, так як друзів йому знайти там так і не вдалося, а ось ворогів з'явилося чимало. Причина в тому, що багато вважають Олександра "блатним" і відкрито говорять, що той домігся всього виключно завдяки знаменитому батькові.

"Є пара людей, з ким я добре контактую, але багато хто мене не сприймає як людину через те, що мій батько Михайло Круг. Вони вважають, що я блатний. Часто дізнаюся про такі розмови від інших людей", - розповідає син легенди шансону.

Саме через тиск з боку однокурсників, хлопець вирішив кинути театральний. І це незважаючи на те, що він поступив туди сам завдяки відео, яке зняв.

Швидше за все, юнак таки покине Щукінське училище, він хоче вступити в ГІТІС.

При цьому Олександр зізнається, що з такою думкою він стикається з дитинства і начебто вже звик, але холодне ставлення оточуючих все одно ранить дуже боляче.

Відзначимо, що свого знаменитого батька Олександр знає лише по фотографіях, адже Михайло Круг загинув, коли його синові було менше року. Про два фатальні вогнепальні поранення в спину, від яких загинув шансоньє, мама розповіла Саші лише через пару років. Тоді хлопчик прийняв це нормально, але в 12 років у нього почалися нервові зриви і підліток практично все отроцтво провів з психологом.

Хлопець і сьогодні не може без сліз говорити про батька і слухати про нього спогади друзів та знайомих. Більше всього на світі він мріє виступати на сцені і продемонструвати всій Росії, що є гідним сином свого знаменитого батька.

Раніше Hyser писав, що співачка Ані Лорак, яка місяць тому привселюдно заявила про харасмент з боку продюсера і композитора Костянтина Меладзе, вирішила дати задню.

Також наш портал писав, що колишня солістка групи "ВІА Гра" Тетяна Найник публічно розповіла про домагання продюсера Костянтина Меладзе.

Нагадавши, колишня дружина Потапа показала, що таке кайф за кордоном.